top of page

Top &T tonik étterem Budapesten

Éttermek, ahol prémium magyar tonikot és mixert találsz


Eszméletlen nagy öröm számunkra, hogy egyre több &T partnerrel büszkélkedhetünk Budapesten és vidéken is. Egyik legfőbb célunk, hogy minél több emberhez eljuthassanak termékeink, ezért minden egyes kávézónak, étteremnek és bárnak köszönettel tartozunk, hogy minket választottak. Szeretnénk alábbi cikkünkben – melyet folyamatosan frissítünk majd – bemutatni azokat az éttermeket, akik már &T tonikokkal és mixerekkel várják vendégeiket és a minőségre szomjazókat.


Az alábbi éttermek listájában – a teljesség igénye nélkül – olyan rendkívüli helyek szerepelnek, ahol a legnagyobb figyelmet fordítják a minőségi alapanyagokra használatára, ínycsiklandó receptek megalkotására, a minden igényt kielégítő kínálat kialakítására és világszínvonalú kiszolgálásra. Nem utolsó sorban ők azok, akik bizalmat szavaztak az &T Tonics márkának, mert hasonlóan fontosnak tartják a prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült magyar termékek minél szélesebb körben való elterjedését. 



Tekintve, hogy Budapest legkiválóbb éttermeit van szerencsénk partnereink között tudni, fontos bevallanunk, hogy nem csak a mixereinkkel készített koktélok miatt szeretjük látogatni őket. Hát igen, a koktélozás mellett bizony szeretünk nagyon jókat enni is és ezeken a helyeken bizony eszméletlen jókat lehet! Amennyiben te is hasonló csodálója vagy a gasztronómiai alkotásoknak és szeretnéd kipróbálni Budapest legmenőbb éttermeit, ahol trendi környezetben garantáltan szuper ételeket és a kedvenc &T italaidat fogyaszthatod, akkor tarts velünk az &T gasztro-túrán!


Mozata


Egy falatnyi Libanon a belvárosban: a Mozata egy igazi jolly joker választás, ha autentikus, közel-keleti ízekre vágysz. Az egyszerre nagyon barátságos és egyben dizájnban kortárs trendeket követő ‘vendéglátói egység’ (nehéz lenne, csak ‘étteremként’ emlegetni) neve a ‘mozaik’ és a ‘mezze’ szavak kombinálásából jött létre. Mely egyrészt utalás az ételek jól kombinálhatóságára, másrészt a 3 az 1-ben: bisztró-kávézó-pékségként funkcionáló libanoni gasztronómiai ‘központra’ és végül harmadrészt a helyet diszítő hatalmas mozaik falra. 


Tudjuk, hogy közhelyként hangozhat, de itt valóban van minden, mi szem-szájnak ingere. Mert nemcsak, hogy isteni, autentikus libanoni ízeket kóstolhatunk, de minden tányér annyira gyönyörűen van tálalva, hogy már-már kár lenne hozzányúlni. De persze lehetetlen megállni, hogy ne csipegessünk mindenből IS, majd a széles mezze választék minden egyes tételében elmerüljünk és repetát rendeljünk. Szerencsére azokra is gondoltak, akik nehezen tudnak dönteni, így például lehet kérni mini Mana’esh válogatást, amin a házi, kemencében sült lepényből 4-félét is tartalmaz. A szintén helyben sült pitákat pedig bátran tunkoljuk a gondosan válogatott alapanyagokból készült különböző ízesítésű hummuszokba. Aki inkább a húsosabb főételeket is megkóstolná, azoknak a különböző grill tál válogatásokat vagy wrap-eket ajánljuk. De vegetáriánus, vegán és glutén-érzékeny fogásokat is bőven találhatunk az étlapon: például eszeveszett jó salátákat, céklakrémet, padlizsánkrémet és a város legjobbjának kikiáltott falafelt is. 


&T Tuti Tipp: Mindenképpen érdemes nagyobb társasággal beülni és rászánni jó pár órát egy igazi libanoni lakomára. Szóval intézzétek el úgy, hogy ne kelljen rohannotok utána sehova (mert egyrészt nem fogtok tudni :D), másrészt pedig sok mindent kell végigkóstolni, aztán még a desszertnek és egy frissítő &T uborkás tonikkal készült The Homelander névre keresztelt gin-toniknak is kell helyet hagyni.Itt találod: 1052 Budapest, Párizsi utca 3.


Source: Link

Comments


bottom of page